TRABZON / ORTAHİSAR - Trabzon 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

Nis

Kültür Edebiyat Kulübü olarak 10-C sınıfı öğrencileriyle Trabzon Botanik Parkta kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan Uygun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemil Karakaş ve 18 okulumuzdan öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile "Cumhuriyetin İkinci Yüzyılı" konulu sempozyumumuzu gerçekleştirdik.

Nis

Trabzonsporun Teknik Direktörü Abdullah Avcı okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etti

Nis

Okulumuzda Cumhuriyetin İkinci Yüzyılı(Fırsatlar Tehditler Umutlar) konulu sempozyum hazırlıkları devam ediyor

Nis

Trabzon Sahne Sanatları Derneği okulumuzda "Siyah Mürekkep" adlı oyunu sergilediler.

Mrt

Down Sendromlular günü münasebeti ile okulumuz öğrencisi Bahar HAŞİMOĞLU'nun resim sergisi açılışını yaptık. Hem öğrencimize hem de bu güzel düşünceden dolayı öğretmenimiz Oğuzhan SİVRİKAYA'ya teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yıl İl Programını okulumuz gerçekleştirdi.

Programa başta Trabzon Valisi.Sayın Aziz Yıldırım başta olmak üzere tüm il protokolü katıldı.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Edebiyat öğretmenimiz Fatma Yılmaz,  matematik öğretmenimiz Birsen Yılmaz,  İngilizce öğretmenlerimiz Çiğdem Aydın ve Sema Kalaycı'nın doğum günlerini kutladık

Şbt

Trabzon'un Kurtuluşu konulu kompozisyon yarışmasında il üçüncüsü olan öğrencimiz Seher ATA'yı ve öğretmenlerini tebrik ediyorum.

Şbt

Okulumuz öğrencisi Umut KAYA muaythai ( Taylayland boksu) müsabakalarında gençlerde Karadeniz Bölge şampiyonu oldu.

Şbt

Öğrencilerimiz Proje Hazırlama Dersi kapsamında kendi yaptıkları ürünleri kendileri satıp parasını da SMA hastalarına bağışlıyorlar.

Şbt

Okulumuzda sadece akademik çalışmalar değil diğer alanlarda da uğraş verilmektedir. Emine Naz Mermertaş kızımız bir vitray çalışması olarak okulumuzun logosunu yaptı.

Ock

Acısıyla tatlısıyla bir dönemi daha geride bıraktık.  5 Şubat'ta görüşmek üzere, sağlıkla kalın gençler.

Ock

Öğrencilerimizle birlikte muhacirlik yıllarında göçmek zorunda kalan ve Ordu ili Bekirli köyünde can teslim eden hemşerilerimizin mezarlarını ziyaret ettik. Bugün kimsesiz Trabzonlular mezarlığında yatan hemşerilerimize kimsesiz değilsiniz biz varız, dedik. Muhacirlik yıllarında (1915) Trabzon ve çevre illerden 400 bin civarında insanımız göçmüş, 80 bin civarında insanımız yollarda ölmüş, geri dönememiştir.

Ock

Okul Sporları kapsamında yapılan futsal müsabakaları sonucunda okul takımımız Trabzon ikincisi olmuştur. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.