TRABZON / ORTAHİSAR - Trabzon 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

Haz

12. Sınıflarımızı yeni hayatlarına uğurladık. Başınız sıkıştığında her daim çalacak bir kapınız olduğunu asla unutmayın. Sizleri seviyoruz

Haz

Öğrencilerimiz bir yıl boyunca yeni beceriler kazandılar. Karakalem ve yağlı boya resim, hat, akrilik boyama, filografi, çini, kil çalışması, kanaviçe, rolyef, pul çalışması, tezhip,ebru,ahşap boyama gibi işlerden bir kısmını sergiledik. Ayrıca öğrenci ve öğretmenlerimizden oluşan koromuz harika bir nüzik ziyafetinde bulundular.

Haz

KTÜ Eczacılık Fakülte'sinden, Hukuk Fakültesinden ve Avrasya Üniversitesi Psikoloji bölümünden değerli akademisyenleri ve  üniversite öğrencilerini öğrencilerimizle buluşturduk.

Haz

Okulun Kalbi Kütüphaneler projesi kapsamında Roman Kahramanlarını Canlandırma faaliyeti yapılmıştır. Faaliyete rehberlik eden edebiyat öğretmenimiz Birsen Demir ve icracı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizin bilgi ve görgüsünü arttırmak, çevrelerini fark etmelerini sağlamak ve 19 Mayıs'ın önemini anlamak amacı ile düzenlediğimiz Samsun gezimiz başarı ile tamamlandı. Coğrafya öğretmenimiz Hasan Pekin'e ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz mezunlarından KTÜ Akademisyeni Doc. Dr. Selin Doğan öğrencilerimizle buluşarak söyleşi yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda münazara yarışmalarımız devam ediyor.

May

Öğrencilerimiz kitap satarak kazandıkları paralardan kazandıkları para ile 1-6 yaş çocukları için hediyeler aldılar. Bu hediyeleri depremzedelerin misafir edildiği olimpiyat köyünde yetkililerle dağıtımını yaptılar

May

Okulumuz öğrencisi Burakhan Cabri Teknofest İstanbul 2023'de Akıllı Ulaşım Kategorisin'de ilimizi başarı ile temsil etti.

May

11-G sınıfı öğrencileri tarafından turizm haftası çerçevesinde turizm ve dil öğreniminin önemini vurgulayan  program sunuldu. Programda Dil sınıfı öğrencileri ingilizce tiyatro etkinliği düzenledi. Etkinlikte emeği geçen Çiğdem Hanıma teşekkür ediyoruz.

May

Gastronomi okuyan eski öğrencilerimizden Gökhan Usta ile  Gastronomi Kulübü öğrencilerimiz sohbet ettin. Etkinlikte emeğigeçen Filiz Hanıma teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda bahar etkinlikleri başladı. Bugünden kalanlar; Filiz, Naciye ve Selin hocaların doğum günü kutlaması, Kitap fuarı, Kıyafet dönüşüm sergisi, Sınıflar arası futbol müsabakaları

Mrt

Trabzon 15 TŞAL olarak Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Trabzon İl MEM koordinaörlüğünde yürütülen KA121 Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında 5-11 Mart 2023 tarihleri arasında Çekya'nın Prag şehrindeki EDUCAnet-Gymnazium Okulu Obchodni Akademie Okulu'nda "Dijital Becerilerin Geliştirilmesi" web 2.0 araçlarına yönelik Öğrenci Grup Hareketliliği ve İşbaşı Gözlem Faaliyetlerini gerçekleştirdik. Okulumuz öğretmenlerinden Sema Kalaycı ve Çiğdem Özkan ile birlikte 6 öğrencimiz katılım gösterdiler. Katılımcı öğrencilerimiz akranlarıyla birlikte Web 2.0 araçlarını kullanarak etkinlikler yaptılar. Ayrıca öğrencilerimiz ülkemizi, ilimizi ve okulumuzu tanıtan sunum gerçekleştirdiler. Tüm katılımcılara teşekkür eder, edindikleri kazanımları ve öğrendikleri dijital uygulamaları okulumuza taşımalarını temenni ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümünde Edebiyat öğretmenimiz Birsen Demir rehberliğinde Çanakkale Zaferi konulu tiyatro etkinliği düzenledi. İzleyenlere duygu dolu anlar yaşatan öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz. ÇANAKKALE GEÇİLMEDİ, GEÇİLEMEYECEK

Mrt

İzcilik Kulübü öğrencilerimiz Fizik Öğretmenimiz Hakkı Kandaz önderliğinde Sülüklü'de bulunan şehitliği ziyaret etti.